Εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας

Η εκδήλωση του «γίγαντα» για την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε στο νέο μας χώρο με παρέα τους μικρούς και τους μεγάλους μας φίλους. Όλοι μας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προσέλευση σας και για την συνεχόμενη εκτίμηση και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μας και σας υποσχόμαστε πως αυτή είναι η αρχή σε ένα συνεχόμενο, γεμάτο περιπέτειες και νέες εμπειρίες γιγαντοταξίδι.
Μετά την κοπή της βασιλόπιτας, τα μικρά μας γιγαντάκια απόλαυσαν ένα μοναδικό παραμυθοταξίδι με παρέα τη Ρόζα, το ροζ δρακάκι στο χωριό του γίγαντα. Η μαγεία τους συνεπήρε και δε δίστασαν να ζωγραφίσουν τον δικό τους γίγαντα με παρέα τον δράκο. Όλα συνδυάστηκαν αρμονικά κάτω από την μελωδική ανάγνωση του παραμυθιού από την συγγραφέα του, Μαρία Καλτσή. 
Έπειτα, ο χώρος δόθηκε στους δικούς μας ήρωες και πρωταγωνιστές για παιχνίδια χωρίς σταματημό. Ποδόσφαιρο, τραμπολίνο και αναρρίχηση είχαν τον πρώτο λόγο, Φωνές, χαρές….ήθελαν κι άλλο τόσο. Ένας χώρος τρομερός για αθλητικές δραστηριότητες, πάρτυ, μουσικές και πολύ χορό. Κάθε μέρα θα υπάρχει και κάτι μοναδικό Και θα είμαστε εμείς πάντα εδώ!!!
Σας ευχαριστούμε για όλα!!!

Facebook
Twitter

Περισσότερα Γιγαντονέα