ΕΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΔΑΠ “ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ”

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τα Γιγαντάκια μας, καθώς τα επισκέφτηκε ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος πρωταθλητής Γιώργος Τζιάλλας.

Ο Γιώργος τους μίλησε για το πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός στην ζωή του κάθε παιδιού, όπως επίσης ότι ο ορισμός της επιτυχίας σε ότι και αν αποφασίσουμε να κάνουμε είναι να βάζουμε μικρούς στόχους και να τους πετυχαίνουμε.

Στην συνέχεια ο Γιώργος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσαν τα μικρά Γιγαντάκια βοηθώντας τα να καταλάβουν ότι αν θέλουμε να γίνουμε επιτυχημένοι σε κάτι πρέπει να το αγαπάμε πολύ καθώς απαιτείτε πολύ δουλειά και πολλές θυσίες.

Ο Γιώργος Τζιάλλας συνδέετε με φιλία από την παιδική ηλικία με τον ιδιοκτήτη του ΚΔΑΠ Νικόλαο Ντούγια καθώς και οι δυο κατάγονται από το ίδιο χωριό, την Άνω Λαψίστα.

Ο Γιώργος δήλωσε τα εξής: Ευχαριστώ πάρα πολύ τον φίλο μου Νικό για την πρόσκληση που μου έκανε. Την αποδέχτηκα με πολύ χαρά γνωρίζοντας την δουλειά που κάνει τόσα χρόνια αρχικά σαν προπονητής, βοηθώντας πολλά παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα Μπάσκετ μέσα από την ακαδημία που διαθέτει και τώρα σε ένα κομμάτι που έχει να κάνει με την εκπαιδευτική ψυχαγωγία και την δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Χάρηκα που όλα τα παιδιά άκουσαν προσεκτικά όλα αυτά που τους είπα συμμετέχοντας παράλληλα με διάφορες ερωτήσεις και απορίες που είχαν. Εύχομαι να τα βοήθησα με την παρουσία μου εδώ. Σε ότι με χρειαστούν θα είμαι πάντα διπλά τους.

Από την μεριά του ο Νίκος Ντούγιας δήλωσε: Με τον Γιώργο μεγαλώσαμε μαζί. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την παρουσία του εδώ. Είναι ένας αθλητής που με το ήθος, την ταπεινότητα και την εργατικότητα του κατάφερε να φθάσει στην κορυφή του κόσμου μέσα από ένα πολύ απαιτητικό άθλημα, αυτό της κωπηλασίας. Σήμερα τα παιδιά αυτό που βιώσαν δεν είναι μόνο οι συμβουλές και οι εμπειρίες ενός παγκόσμιου πρωταθλητή αλλά βίωσαν και το παράδειγμα του. Είμαι σίγουρος, πως πήραν ερεθίσματα στο να ακολουθήσουν αυτό που αγαπάνε και πόσο πολύ πρέπει να δουλέψουν ώστε οι κόποι τους να ανταμειφτούν. Ο Γιώργος είναι ένα τέτοιο παράδειγμα και χαίρομαι ξανά που ήταν εδώ σήμερα κοντά μας.

Facebook
Twitter

Περισσότερα Γιγαντονέα